Dr. Joe Dispenza mini-traject

‘If thoughts can make us sick, then thoughts can make us well’

Dr. Joe Dispenza

De wetenschap

Dr. Joe Dispenza, neurowetenschapper en onder andere bekend van de boeken ‘Breaking the habit of being yourself’ en ‘You are the placebo’ onderzocht het effect van onze gedachten op ons lichaam en onze realiteit. Zijn uitgangspunt: ‘Als gedachten ons ziek kunnen maken, dan kunnen ze ons ook helen’.

De praktijk

Dr. Dispenza ontwikkelde een techniek voor ademhaling en meditatie die ons in staat stelt onze biologie en onze dagelijkse realiteit te beïnvloeden. Die techniek testte hij uit in zijn workshops.

Bij deelnemers aan zijn meditatieworkshops deed hij duizenden wetenschappelijke onderzoeken, waaronder hersengolven meten.

De resultaten

De onderzoeken wijzen uit dat het brein van de deelnemers in enkele dagen tijd meer coherent en gesynchroniseerd werkt en dat hun hart op een meer gelijkmatig ritme klopt.

Op basis van de geleerde technieken blijken veel deelnemers bovendien in staat hun gezondheid drastisch te verbeteren, beperkende overtuigingen te laten varen en schadelijke gewoonten te doorbreken!

Wat leer je in dit traject?

Op de Dr Joe Dispenza introductiedag vertel ik je alles wat je moet weten om te  begrijpen hoe het werkt.

Je leert de specifieke ademhaling voor dit werk en ik begeleid enkele meditaties in de stijl van dr. Joe Dispenza (in het Nederlands).

Je krijgt in de daaropvolgende empowerment avonden via meditatie de kans om aan een of meer van je persoonlijke thema’s te werken (gezondheid, gewoonten & beperkende overtuigingen enz.).

Ondersteuning van de groep krijg je er gratis bij!

Over het traject

Het traject loopt over vier samenkomsten. We beginnen met een introductiedag waarop ik je de nodige info geef over achtergrond, doel en werkwijze. Die dag oefenen we ook de ademhaling en enkele meditaties.

Daarna komen we gedurende drie weken wekelijks een vaste avond samen om te oefenen, feedback te geven en elkaar ondersteuning te bieden in het proces. Dat zijn de empowerment avonden!

Ik moedig je aan om direct na de introductiedag dagelijks even aan de slag te gaan met wat je hebt geleerd. Zo zie je sneller vooruitgang bij jezelf en kan je tijdens de oefenavonden gerichte vragen stellen of feedback geven.

Wil jij ook aan je gezondheid werken of kamp je met andere thema’s die jou beperken in wie je wilt zijn? Schrijf je in!

Praktisch

Er is plaats voor maximum 10 deelnemers.

Meebrengen: eigen lunch, warme sokken of pantoffels, schriftje en schrijfgerief.
Water, koffie en thee & een zoetje zijn de hele dag door voorzien.

Introductiedag: zondag 28 april.
Uur: 10.00u. – 16.30u.

Vervolgavonden: dinsdagen 30 april,  7 mei en 14 mei.
Uur: 20.00u. – 22.30u.

Inschrijven: via het formulier hieronder. Wacht even met betalen tot we je inschrijving via mail hebben bevestigd.
Bijdrage: 225 euro.

Je deelname is verzekerd als het volledige bedrag uiterlijk een week voor de start van het traject betaald is. De introductiedag of avonden waarop je niet aanwezig bent, worden niet terugbetaald.

Annulatievoorwaarden vind je hier.

Uit: ‘Breaking the habit of being yourself’

Inschrijven

Vul onderstaand formulier in. Wij contacteren je binnen enkele werkdagen om je inschrijving te bevestigen en je de betaalgegevens door te geven.

Meer info? Bel ons dan gerust even op: 0476/649.255.

Inschrijvingsformulier
Privacyverklaring