Dr. Joe Dispenza mini-traject

‘If thoughts can make us sick, then thoughts can make us well’

Dr. Joe Dispenza

De wetenschap

Dr. Joe Dispenza, neurowetenschapper en auteur van bestsellers zoals ‘Breaking the habit of being yourself’ en ‘You are the placebo’ onderzoekt het effect van onze gedachten op ons lichaam en onze realiteit. Zijn uitgangspunt: ‘Als gedachten ons ziek kunnen maken, dan kunnen ze ons ook helen’.

De praktijk

Dr. Dispenza ontwikkelde specifieke ademhalings-  en meditatietechnieken waarmee we onze biologie en onze dagelijkse realiteit kunnen beïnvloeden. Die technieken testte hij uit in zijn workshops, waarbij duizenden wetenschappelijke metingen werden uitgevoerd, zoals hersengolfmetingen.

De resultaten

De resultaten van die onderzoeken zijn indrukwekkend. Binnen enkele dagen vertonen de hersenen van deelnemers meer coherentie en synchronisatie, en hun hartslag wordt regelmatiger.

Veel deelnemers melden een drastische verbetering van hun gezondheid, het loslaten van beperkende overtuigingen en het doorbreken van schadelijke gewoonten.

Wat leer je in dit traject?

Tijdens de introductiedag krijg je een grondige uitleg over de achtergrond, doelstellingen en werkwijze van Dr. Dispenza’s technieken.

Je leert de specifieke ademhalingstechnieken en neemt deel aan begeleide meditaties in de stijl van dr. Joe Dispenza (in het Nederlands).

In de daaropvolgende empowerment avonden werk je via meditatie aan persoonlijke thema’s zoals gezondheid, gewoonten en beperkende overtuigingen.

Ondersteuning van de groep krijg je er gratis bij!

Over het traject

Het traject bestaat uit vier samenkomsten:

  • Introductiedag: Hier krijg je alle noodzakelijke informatie en oefen je enkele ademhalings- en meditatietechnieken.
  • Empowerment avonden: Gedurende drie weken komen we wekelijks samen om te oefenen, feedback te geven en elkaar te ondersteunen.

Je wordt aangemoedigd om dagelijks te oefenen vanaf de introductiedag, zodat je tijdens de oefenavonden gerichte vragen kunt stellen en feedback kunt geven.

Wil jij aan je gezondheid werken of andere thema’s aanpakken die jou beperken in wie je wilt zijn? Schrijf je in!

Praktisch

Meebrengen: eigen lunch, warme sokken of pantoffels, schriftje en schrijfgerief.
Water, koffie en thee & een zoetje zijn de hele dag door voorzien.

Introductiedag:  datum nog te bepalen.
Uur: 10.00u. – 16.30u.

Vervolgavonden: nog te bepalen.
Uur: 20.00u. – 22.30u.

Inschrijven: via het formulier hieronder. Wacht even met betalen tot we je inschrijving via mail hebben bevestigd.
Bijdrage: 225 euro.

Je deelname is verzekerd als het volledige bedrag uiterlijk een week voor de start van het traject betaald is. De introductiedag of avonden waarop je niet aanwezig bent, worden niet terugbetaald.

Annulatievoorwaarden vind je hier.

Inschrijven

Vul onderstaand formulier in. Wij contacteren je binnen enkele werkdagen om je inschrijving te bevestigen en je de betaalgegevens door te geven.

Meer info? Bel ons dan gerust even op: 0476/649.255.

Inschrijvingsformulier
Privacyverklaring