Esoterische meditaties

Leven vanuit je hart

Esoterische meditaties

Esoterische meditaties zijn geïnspireerd door het Tibetaans boeddhisme en door de Indische Veda’s, maar evengoed door de Westerse vroegchristelijke stromingen. Je kunt ze dus doen ongeacht je levensbeschouwing.

De meditaties zijn heel praktisch en iedereen kan het leren. Je werkt op een zachte manier aan jezelf en je raakt vertrouwd met de diepere lagen van je bewustzijn.

Innerlijke rust en levensvreugde

Je gaat je leven vanuit een ander perspectief ervaren. Iedere uitdaging die je in jezelf en in je leven overwint, zorgt voor meer innerlijke kracht en stevigheid.

Geluk is niet langer iets dat je buiten jezelf zoekt: het wordt een basisgevoel en een draagvlak, ongeacht de pieken en dalen in je leven.

Meditaties Praktisch

Het hele jaar door: op dinsdag (live in Ranst).

Kom je ook? Graag op dinsdag voor 12u een sms naar Pascale: 0476 649 255 of even laten weten in de  Whatsapp groep (aansluiting mogelijk als je de eerste keer komt).

Uur voor alle meditaties: 20u – 22.00u. We starten om 20u stipt.

Bijdrage via Payconiq / cash:

  • 20 euro per meditatie (ter plaatse betalen).

Info nodig? Stel je vraag via onderstaand formulier.

Inschrijvingsformulier
Privacyverklaring

Mysterie van de maan

Alles in de natuur volgt een ritme. Ook wij. Niet alleen fysiek, maar ook emotioneel.

Is het je al opgevallen dat je ieder jaar rond dezelfde periode een bepaald thema in je leven tegenkomt? Daar zit het ritme van de volle maan voor iets tussen.

Ben je benieuwd welke thema’s of groeikansen er telkens opduiken? En wil je daar graag doorheen groeien of er juist gebruik van maken?

Welkom op de esoterische Volle Maan meditaties!