Esoterische meditaties

Leven vanuit je eeuwige kern

Stralen van binnenuit

Esoterische meditatie is geïnspireerd door het Tibetaanse vajrajana boeddhisme en door de Indische Veda’s. De esoterische meditaties zijn heel natuurlijk en praktisch. Je werkt op een fijne manier aan jezelf en je raakt vertrouwd met de diepere lagen van je bewustzijn.

Onafhankelijkheid en levensvreugde

Je gaat je leven vanuit een ander perspectief ervaren. Iedere ‘groeispanning’ die je in jezelf overwint zorgt voor meer innerlijke kracht, bewustzijnsgroei en een blijvend gevoel van harmonie.

Geluk is niet langer iets dat je buiten jezelf zoekt: het wordt een basisgevoel en een draagvlak, ongeacht de pieken en dalen in je leven.

Meditaties

Het hele jaar door: op dinsdag (live in Ranst). Graag ten laatste een dag vooraf een sms naar Pascale als je wil deelnemen: 0476 649 255.

Uur voor alle meditaties: 20u – 21.30u. We starten om 20u stipt.

Bijdrage via Payconiq / cash:

  • 15 euro per meditatie (ter plaatse betalen).

Info nodig? Stel je vraag via onderstaand formulier.

Inschrijvingsformulier
Privacyverklaring

Mysterie van de maan

Alles in de natuur volgt een ritme. Ook wij. Niet alleen fysiek, maar ook emotioneel.

Is het je al opgevallen dat je ieder jaar rond dezelfde periode een bepaald thema in je leven tegenkomt? Daar zit het ritme van de volle maan voor iets tussen.

Ben je benieuwd welke thema’s of groeikansen er telkens opduiken? En wil je daar graag doorheen groeien of er juist gebruik van maken?

Welkom op de esoterische Volle Maan meditaties!