Over Pascale

Pascale Van Moere Power of the Heart

Persoonlijke en spirituele ontwikkeling

Ik ben Pascale. Zoeken naar zingeving leidde me naar verscheidene opleidingen in psychotherapie. Mensen bijstaan die in het leven waren vastgelopen, dat sloot al beter aan bij wie ik was. Mijn leven veranderde helemaal. Meer dan tien jaar begeleidde ik mensen als zelfstandig therapeute en als Moreel Consulent.

Toen er in 2003 spontaan energie uit mijn handen naar mensen begon te stromen, was mijn nieuwsgierigheid naar energetische healing gewekt!

Ik volgde diverse langdurige opleidingen in sjamanistische healing (Roel Crabbé). Het sjamanistisch reizen en de traditionele ceremonies staan daarbij centraal. Vanuit mijn trainingen in het sjamanisme ontstonden ook de drumcirkel en de healing cirkel.

Later bekwaamde ik me ook in de esoterische leer (Jan Gyselinck). De esoterie omvat onder andere healing, astrologie en psychologie. Een belangrijk hulpmiddel in bewustzijnsgroei is meditatie.

In mijn werk combineer ik beide stromingen op een natuurlijke manier. Ze werken immers beide vanuit het ‘pad van directe openbaring’: eigen ervaring met de innerlijke realiteit.

Intussen is wel duidelijk dat de weg naar bewustwording geen doodlopend straatje is! Het proces van bewustwording maakt mijn leven kleurrijk en zinvol. Dat wens ik iedereen toe.

Visie en doel

Een innerlijk draagvlak creëren voor de hoogten en laagten van het leven. Leven vanuit het besef dat we deel uitmaken van het geheel. Groeien in Bewustzijn, Liefde en Kracht.

Ik ben dankbaar dat ik daar ook anderen in mag begeleiden. Met magie, zonder hocus-pocus. En vooral: met een vleugje humor!

Heb je een vraag over mijn werk?

Mail dan even naar pascale@poweroftheheart.be. Tot binnenkort!