Contact

Pascale en Joël

Power of the Heart wordt gedragen door Pascale Van Moere en Joël Goffart. We hebben elk onze eigen passies en specialisaties.

Joël begeleidt het ademwerk, de vuurlopen en de zweethutceremonies. Daarnaast biedt hij individuele sessies en workshops in groep aan. Hij werkt zowel met particulieren als met bedrijven. Zijn expertise ligt in het persoonlijk leiderschap: het leven vanuit je hart.

Pascale is gespecialiseerd in sjamanistische en esoterische healing. Verder leidt ze meditaties en workshops vanuit de tradities van het Oude Pad: esoterie, sjamanisme, wicca en andere. Pascale begeleidt ook de sjamanistische drum- en healingcirkels.

Een afspraak maken voor healing kan telefonisch op het nummer 0476/649.255.

Praktische afspraken

Power of the Heart is een drugsvrij centrum: hogere bewustzijnstoestanden bereiken we via meditatie (esoterie) of vanuit de tranceritmes van de sjamaantrom en de ratel (sjamanisme).

Wij gaan uit van een eenheidsbewustzijn, maar we hebben respect voor ieders democratische overtuiging. We verwachten dezelfde open mind ook van onze cliënten.  Voel je niet geschokt als er tijdens de oefeningen of meditaties historische figuren uit een oosterse filosofie of westerse religie opduiken!

Power of the Heart

Je kan ons bereiken:

  • van maandag tot vrijdag
  • tussen 8.00u en 10.00u
  • tussen 19.00u en 21.00u

Telefoon: 0476/649.255
pascale@poweroftheheart.be
joel@poweroftheheart.be

 

 

Vinkenstraat 7
2520 Ranst


Tijdens workshops, meditaties en healings zal ons antwoordapparaat jouw boodschap graag ontvangen.

Een vraag stellen of inschrijven kan via dit formulier