Esoterische meditatie

Leven vanuit je eeuwige kern

Stralen van binnenuit

Esoterische meditatie is heel natuurlijk en praktisch. Door samen op een bepaalde energie te mediteren, help ik je de kwaliteiten daarvan in jezelf te ontwikkelen. Als je al jaren aan jezelf werkt, is dit een logische volgende stap. Je leert jezelf op een meer complete manier kennen en je raakt vertrouwd met de diepere lagen van je bewustzijn.

Onafhankelijkheid en levensvreugde

Je gaat je leven vanuit een ander perspectief bekijken en ervaren. Alle uitdagingen vormen een deel van je weg. Iedere ‘groeispanning’ die je in jezelf overwint, zorgt voor meer natuurlijke kracht, bewustzijnsgroei en een blijvend gevoel van harmonie.

Geluk is niet langer iets dat je buiten jezelf zoekt: het is een basisgevoel en een draagvlak, ongeacht de pieken en dalen in je leven.

Meditaties

Het hele jaar door:

  • op dinsdag live in Ranst: een meditatiecyclus op een bepaalde straal. Start cyclus Licht (derde straal) dinsdag 14 september 2021. Bij de start van een meditatiecyclus kan iedereen aansluiten, daarna sluit de groep. De cycli worden regelmatig herhaald.
  • op donderdag alleen via Zoom.

Na inschrijving en betaling via Payconiq vooraf, krijg je van mij een Zoom-link om deel te nemen aan de meditatie.

Uur voor alle meditaties: 20u – 21.30u.

Bijdrage via Payconiq / cash:

  • 15 euro per meditatie
  • 25 euro als je beide meditaties per week meedoet

Inschrijven via onderstaand formulier. Schrijf erbij op welke datum je deelneemt!
We starten om 20u stipt.

Inschrijvingsformulier
Privacyverklaring

Sinds ik zelf esoterische meditaties doe, voelt het alsof mijn hart een dieper en stabieler draagvlak heeft gekregen. En daardoor kan ik er ook meer echt voor anderen zijn.

Ik vind het fijn om met meer liefde (ook voor mezelf) en kracht in de wereld te staan en ik begeleid jou ook graag naar meer Power of the Heart!

Hartegroet,

Pascale