Goudzoekers

Vind het goud in jezelf

Workshop voor jongvolwassenen

(Bijna) afgestudeerd en klaar om de wereld in te trekken? Je gaat je eigen leven vorm geven. Dat kan een heerlijk gevoel van vrijheid meebrengen, maar soms voelt het anders.

Misschien voel jij je wat onzeker over je volgende stap. Of zit je niet zo lekker in je vel. Heel wat jongvolwassenen kampen daarmee, vooral sinds de lange periode van isolement door Corona.

Wij weten heel zeker dat er in iedereen ‘goud’ zit. Maar goud moet je zoeken, het ligt zelden voor het rapen.

Heb je zin om op een andere manier te verkennen wat jou bezig houdt en waar jouw goud kan zitten?

We nemen jullie graag mee op zoektocht in een emotioneel veilige omgeving waar zowel je kracht als je kwetsbaarheid welkom zijn.

De tweedaagse workshop vervangt geen therapie, maar kan zeker ondersteunend werken. Vaak is het ook fijn om je door leeftijdsgenoten begrepen te voelen!

Ons doel is dat je op een speelse manier inzicht in jezelf krijgt, dat je leert voelen waar je grenzen liggen en dat je de kracht in jezelf vindt om je leven bewust in handen te nemen.

We werken daarbij afwisselend actief en ontspannend vanuit oude wijsheden en nieuwe kaders. Er is plaats voor ernst en ook voor humor! Een verfrissende waaier aan (zelf)helende mogelijkheden.

Interesse of graag meer info?

Stuur gerust een mailtje naar pascale@poweroftheheart.be. Bellen mag ook: 0476 649 255. Ik ben niet de hele dag bereikbaar, maar als je je naam en nummer inspreekt dan bel ik je terug.

Praktisch

Het wordt een boeiende reis met een gesloten groep van maximum 8 personen.

De workshop gaat door vanaf 4 inschrijvingen.

Meebrengen: eigen lunch, dekentje, schriftje en schrijfgerief.
Water, koffie en thee zijn de hele dag door voorzien.
Data: 2 zaterdagen in het voorjaar, precieze data nog te bepalen.
Uur: 10.00u. – 16.00u.
Inschrijven: via onderstaand formulier of bel me op 0476 649 255.
Bijdrage:  180 euro

Inschrijven

Vul onderstaand formulier in. Wij contacteren je om je inschrijving te bevestigen en je de nodige gegevens rond betaling door te geven.

Hoor je niets van ons, bel ons dan even op 0476/649.255.