Vrouwencirkel

In zachte kracht herbronnen

Wat is een vrouwencirkel?

Een vrouwencirkel geeft vrouwen de gelegenheid om weer in verbinding te komen met zichzelf en met elkaar. Omdat we al genoeg tijd in ons hoofd doorbrengen, is het af en toe nodig dat we ‘zakken’ in ons lijf en even gaan voelen wat er leeft in ons hart.

Wat kan je verwachten?

Geen ongevraagd advies… wel de aanwezigheid van vrouwen die jou oprecht horen en zien. Vrouwen bij wie je zonder reserves jezelf mag zijn. Ruggesteun. Healing.

We delen wat er voorgrond is rond een bepaald thema. We trommelen, mediteren, doen geleide visualisaties en klankhealing, we geven onze blokkades af aan het vuur… We werken met de kracht van rituelen of met iedere andere vorm die zich aandient. En we verbinden ons opnieuw met onze innerlijke kracht.

Veiligheid en vertrouwen zijn essentieel in deze groep. Respect voor elkaar, voor ieders inbreng en aanwezigheid staan centraal.

We gaan met persoonlijke (lees: universele) thema’s aan de slag om kwetsuren en uitdagingen te transformeren tot ware krachtbronnen!

Hoe vaak komen we samen?

Maandelijks komen we samen in een gesloten vrouwencirkel.

Hoogtijd voor Community, want meer leven vanuit onze vrouwelijke kracht: dat willen we toch allemaal? Benieuwd? Doe mee!

Praktisch

De vrouwencirkel werkt met een gesloten groep van maximum 8 vrouwen. Meedoen? Klik hier en ik bezorg je info en data.

Meebrengen: een warm dekentje, outdoor kleding bij mooi weer en vooral een open houding!

Uur: 19.30u. – 22u.
Bijdrage: 20 euro per keer

Inschrijven

Je kunt inschrijven voor de vrouwencirkel via onderstaand formulier. Ik bevestig je deelname.

Inschrijvingsformulier
Privacyverklaring