Over Joël

Joël Goffart

Ik ben Joël Goffart. De eerste tien jaar van mijn carrière werkte ik in verschillende commerciële functies. Daarna groeide ik door naar leidinggevende. In 2012 richtte ik mijn eigen bedrijf op.

Op zoek naar mezelf

Al die tijd was ik tegelijk op weg naar mezelf. Die interne reis startte bij een crisis in het gezin: plots werden we geconfronteerd met de kwetsbaarheid en de eindigheid van het leven. Er volgde een fase van grote machteloosheid en zoeken naar houvast in en buiten mezelf. Ik groeide verder doorheen relationele en professionele kruispunten.

Meer en meer kwam ik erachter dat mijn ziel niet lag in wat ik deed. Ik verkocht mijn bedrijf. De zoektocht naar wie ik ben en naar mijn missie in dit leven, ging onverminderd verder.

Een aantal opleidingen en workshops zorgden voor verdieping. Ze droegen bij tot wie ik nu ben: Psychotherapie (Educatieve Academie, eerste drie jaren), Emotionele Intelligentie, mannenworkshops en diverse trajecten persoonlijke ontwikkeling bij onder anderen Peggy Dylan.

Anderen begeleiden

Peggy trainde me als begeleider van vuurlopen en zweethutceremonies. Ik volgde bij haar ook de opleidingen tot motivational coach en breathwork teacher.

Doorheen mijn persoonlijke traject leerde ik ‘hoofd’ en ‘hart’ te verbinden. Dat heeft me gemaakt tot een meer authentiek leider, (en dus een betere) vader, echtgenoot en mens. En in dat proces wil ik graag ook anderen begeleiden.

Heb je een vraag over mijn werk?

Mail dan even naar joel@poweroftheheart.be voor meer informatie.