Individuele begeleiding

Er zit iets
ik heb er geen woorden voor
en ik kan er nog niet mee omgaan

Therapie voor jongeren en volwassenen

  • met psychische klachten zoals:

Angsten en piekeren, depressieve gevoelens, stress en burn-out, eetproblemen, gebrek aan zelfvertrouwen, identiteitscrisis, genderthema’s, midlife crisis, relationele- en gezinsproblemen, …

  • met psychische klachten ten gevolge van:

Ziekte, een ingreep, chronische pijn, chronische vermoeidheid, de menopauze, het verlies van een naaste, ontslag op het werk, een trauma, levenseinde, …

Wat fluistert of schreeuwt in jou
mag nu gezien, gevoeld en gehoord worden
omarmd en in vertrouwen
zich liefdevol welkom weten

Concrete behandelstappen

  • Intake: een eerste gesprek waarbij we voelen of het klikt tussen ons. Tegelijk probeer ik al zicht te krijgen op je familiecontext, je fysieke conditie en je sociaal & psychologisch functioneren. Ik bespreek met jou de mogelijke behandeldoelen.
  • Psycho-educatie: je krijgt inzicht in hoe bepaalde gebeurtenissen, patronen en overtuigingen je parten spelen en wat je daar verder mee kunt doen.
  • Therapeutische behandeling van je psychische problemen vanuit de integratieve therapie: ik vertrek vanuit de werkvorm die het beste bij jou aansluit. Van daaruit evolueert de therapie op jouw tempo.

Wil je meer weten over hoe ik werk? Lees meer.

Praktisch

Een sessie duurt een uur en kost 65 euro.

Aanmelden kan via het aanmeldformulier of telefonisch. Houd er rekening mee dat ik niet altijd kan opnemen. Je mag dan je naam en telefoonnummer inspreken, dan bel ik je zo snel mogelijk terug.

Aanmeldformulier

Contactformulier
Privacyverklaring