Healing

Word wie je bent

In balans door healing

Healing brengt je weer in balans. Ze kan verlichting brengen bij fysieke en emotionele blokkades. Healing vervangt nooit een medische diagnose of behandeling. Ze ondersteunt wel het fysieke en emotionele lichaam. Zo komt er meer ruimte om jezelf te zijn en te groeien vanuit je hart.

Een healingtraject van 3 sessies is aangewezen om het helende werk te integreren en om groei en verdieping te verankeren. We plannen een healing na telefonische afspraak.

Power of the heart esoterie sjamanisme healing Ranst

Integratief kader

Ik ben degelijk opgeleid in verschillende stromingen van energetische healing. Daardoor komen zowel de sjamanistische als de esoterische healing in mijn healingwerk aan bod. Iedere healing is uniek en vertrekt van wat de cliënt op dat moment nodig heeft.

Na de healing nemen we nog even de tijd om ervaringen uit te wisselen.

Jouw engagement

Healing kan je op fysiek, emotioneel en mentaal vlak weer in balans brengen. Door het healingwerk kom je weer dichter bij je hart, bij wie je werkelijk bent.

Als je na de healings op de ‘oude’ manier met je leven doorgaat, zal er op termijn opnieuw onevenwicht ontstaan. De bedoeling van healing is dus, dat je de positieve veranderingen in jezelf koestert en blijft voeden.

Healing is dus een samenwerking tussen cliënt en healer. Zo krijgen gezondere gewoonten alle kans om in je leven te integreren, zodat je langer in balans blijft en kunt groeien in bewustzijn.

 

Maak telefonisch een afspraak voor een healing op telefoonnummer 0476/649.255. Voorzie ongeveer twee uur voor een sessie. Begeleider: Pascale.