Coaching

De weg naar heartful living

Sleutelmomenten

Af en toe worden we geconfronteerd met ervaringen die ons levensplan doorkruisen. Bij sommigen gaat het om gezondheidsproblemen zoals een burn-out, anderen moeten het verlies van een dierbare, een scheiding of een ontslag verwerken.

Door die ingrijpende gebeurtenissen moet je vaak een nieuw evenwicht zoeken. Opnieuw grond onder je voeten voelen. Je kern leren voelen en die niet meer kwijtraken aan mensen of situaties.

Soms vraag je je in relaties en werk ook af: ‘Is dit het nu?’ Je hunkert naar meer voldoening en zingeving in je leven.

Coaching

Het doel van coaching is dat je weer verbinding voelt met je hart en dat je van daaruit kunt groeien in de richting die jij wenst.

We hebben een stevige achtergrond in zowel therapeutisch werk als in coaching. Dat geeft ons de ideale basis om je te begeleiden op moeilijke momenten of bij thema’s die steeds terugkomen in je leven.

Coaching kan bijvoorbeeld gaan over gezin, gezondheid, relaties en scheiding, rouw en zingeving. Daarnaast begeleiden we je ook bij burn-out of als je loopbaancoaching wenst.

Kortom, we zijn je sparring partner bij het uitzoeken van wat je precies wilt en welke stappen je daarvoor kunt zetten. We werken samen totdat je voldoende inzicht, vertrouwen, kracht en enthousiasme hebt om zelf verder naar je doel toe te werken.

Gun jezelf een voller leven waarin je meer voldoening en passie ervaart!

Heartful living

Via coaching helpen we jou om onder al je gedachten en emoties de verlangens van je hart weer te vinden.

Je gaat bewustere keuzes maken die goed voor je zijn. Je voelt dat je met meer energie en levensvreugde door het leven gaat!

Een cliente vertelt…

Pascale is op mijn pad gekomen op een moment dat ik me niet goed in mijn vel voelde.

Toen wisten we nog niet dat zij kort daarna nóg een waardevolle rol zou opnemen wanneer bleek dat mijn echtgenoot kanker had (…).

Pascale was er op het juiste moment. Voor ons was ze niet alleen therapeute maar vooral ook groeimentor.  Zij gaf mij en de kinderen inzichten en de kracht om positief verder te gaan leven (niet overleven). Het zaadje dat zij in ons leven plantte, werpt nog steeds vruchten af.

~ Kristien VN

Praktisch

Pascale begeleidt life coaching en burn-out coaching. Joël begeleidt de loopbaancoaching.

Een coaching sessie duurt een uur.