Sjamanisme

Wat is sjamanisme?

Iedereen heeft toegang tot een diepere wijsheid in zichzelf. Een bron van healing en kracht die ons helpt groeien als mens.

Er zijn verscheidene manieren om die bron van wijsheid te vinden en ermee te werken. Een traditie die wereldwijd navolging kreeg, is het sjamanisme.

Trancereis

De sjamanistisch healer gebruikt het monotone geluid van een trom of ratel om in trance te gaan. Trance is een staat van bewustzijn waarin we meer ontvankelijk zijn voor de wijsheid van het hart.

De sjamaan of de sjamanistisch healer brengt zichzelf in trance. Dan ‘reist’ hij of zij met een bepaalde intentie naar de innerlijke werelden: de benedenwereld, de middenwereld of de bovenwereld. Die werelden zijn gelijkwaardig en hebben niet de bijklank van de katholieke hemel en hel.

Spirit helpers : schitterende healers

In die drie werelden vindt de healer zijn ‘Spirit helpers’. De persoonlijke band met die hulpbronnen is de kern van het sjamanistisch werk. Zij helpen de beoefenaar van het sjamanisme met healing en groei voor zichzelf, voor de cliënt en voor het collectief.

Een sjamanistische healing verloopt niet volgens een vast patroon. Iedere hulpvraag is anders en daarom is ook iedere healing uniek.

Het sjamanisme is een prachtig pad dat ieder mens de sleutels geeft tot de eigen kracht, healing en innerlijke wijsheid.

Benieuwd geworden?

Zin om eens een healing te ervaren? Boek een afspraak bij Pascale: 0476/649.255.

Zelf de jas van sjamaan aantrekken? Schrijf je in voor ons diepgaand transformatietraject ‘The Way of the Shaman‘!